promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Knjige

 

 

Kada smo zadnji puta pročitali neku knjigu ...ili dobru knjigu.

Nekada bi nešto dobro i kvalitetno pročitali, nešto što će nas prikovati za stolicu, razbuditi maštu, promjeniti život,ali do pravih informacija je teško doći ili nas jednostavno mimoiđu ili smo nezainteresirani  za književnost ili naprosto nemamo u ovoj ludoj svakodnevnoj strci za „novcem“ vremena za nešto pročitati! 

Nekada se pitamo da li možemo vjerovati Izdavačima knjiga i da li nas oni pravilno i istinito informiraju i preporučuju nam dobre naslove!?  Sve zavisi što volimo i kakav žanr želimo čitati?

Mi smo se potrudili da vam predložimo i preporučimo knjige za pročitati! Različitih su žanrova – tematika ali možemo vam ih preporučiti!

Krenite sa Tajnom od Rhonda Byrne i iz te tematike pročitajte i njenu novu knjigu Moć, te nastavite sa  knjigom  ODGOVOR od John Assaraf & Murray Smith koja se nastvalja na Tajnu! Naime John Assaraf je bio jedan od učesnika u knjizi Tajna! Kada bi mene pitali ja bih najprije iz tog žanra pročitao knjiguMISLI I POSTANI BOGAT ( Think and Grow Rich ) od Napoleon Hill, te ZNANOST BOGAĆENJA  (The Science of Getting Rich) od Wallace D. Watles.

Od osatalih knjiga pročitajte obvezno od CARLOS RUIS ZAFON  Sjena Vjetra i   ako imate tjedan dana godišnjeg Trilogiju od Stieg Larsona! U nastavku vam dajemo spisak knjiga koje vam preporučujemo i ako vam se neda tražiti gdje kupiti knjigu koja vas zanima kontaktirajte na na:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Mi će mo za vas obaviti kupnju (putem predračuna) traženog naslova i poslati vam knjigu na vašu adresu!