promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Budite posebni

 

 

Svi mi manje više kada se povede riječ o umjetnosti bez nekog razmišljanja kažemo da volimo umjetnost bilo to da je riječ o likovnoj, kazališnoj, filmskoj ili književnosti! No koliko stvarno volimo umjetnost? Kako smo marketinška tvrtka i u svojem svakodnevnom poslovanju imamo Galerijsku djelatnost – prodaja umjetničkih slika www.galerijanet.com (ulja na platnu, aquarela, pastele, serigrafija, grafika-kombinirana tehnika) zastupljenih kroz sve Hrvatske slikare i vodimo marketinšku kampanju pod nazivom

„BUDITE POSEBNI – DARUJETE UMJETNIČKE SLIKE – DARUJTE TRAJNI POKLON“!

Teško je reči kolika je zapravo kod nas u Hrvatskoj, ali i u svijetu prisutna svijest o darivanju trajnih poklona, odnosno koliko uopće razmišljamo o umjetničkoj slici kao poklonu!?

Često kada trebamo nekome nešto pokloniti o umjetničkoj slici ne razmišljamo ( mislimo da je to skup dar - poklon ) i onda rađe poklanjamo nešto drugo, nešto potrošno i vjerovatno jeftinije.

Mi vam predlažemo da da počente razmišljati o umjetničkim slikama kao daru –poklonu kojeg će te pokloniti najprije SEBI, onda svojim prijateljima, rođacima, poslovnim partnerima.

Naime donošenjem umjetničke slike u stan, poslovni prostor,započinjete stvarati svoj osobni kutak u svom domu ili uredu!

Taj kutak je samo vaš i samo vas ( i vaše ukućane ) povezuju pozitivne vibracije i pozitivne energije s umjetničkom slikom.

Taj vaš kutak odiše i daje vam dobro raspoloženje, u njemu donašate dobre odluke i obnavlja vam se pozitivna energija!

Zato je jako važno da kada se odlučite za kupnju umjetničke slike da s njom uspostavite kontakt (osjetiti će te da vas nešto sa slikom povezuje, da vas nešto k njoj vuće, da u njoj ima pozitivnih energija koje vam vraćaju dobro raspoloženje)!

Umjetničku sliku nikada ne kupujte na brzinu ili kada ste lošeg raspoloženja, uvijek odvojite vremena za razgledanje, iz tih razloga preporučujemo vam da u miru i bez vremenskog ograničenja razgledate i našu ONLINE GALERIJU na adresi www.galerijanet.com i da nakon razgledavanja izaberet sliku za sebe, za svoj dom ili ured, za prijatelje, rođake ili poslovne partnere i ako je to ulje na platnu ne zaboravite zatražiti da vam uz sliku izdaju i CERTIFIKAT i račun!

Ukoliko se odlučite kupiti sliku od nas, naručite svoju sliku preko maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

U našoj ONLINE GALERIJI imate za razgledavanje oko 200 slika u različitim tehnikama!

Uskoro pripremamo daljnje akcije oko PRODAJE UMJETNIČKIH SLIKA kako bi promovirali hrvatsku likovnu umjetnost i naše slikare (likovne umjetnike) širom svijeta! Ukoliko želite pogledati naš Spot „BUDITE POSEBNI“  pogledajte ovdje .Pratite naše stranice www.promocijanet.com , www.galerijanet.com i možda vam se posreći da vrijednu sliku kupite već za 10,00 kuna pa naviše!? Pratite našu Akcijsku prodaju na www.galerijanet.com i pratite nas na  Facebooku i Twitwru!!!!!

NAŠ MOTO JE „BUDITE POSEBNI – DARUJTE UMJETNIČKE SLIKE“!........PRIDRUŽITE NAM SE!