promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Rođendaonica Smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani roditelji, draga djeco


Dječji rođendan je poseban dan kako za roditelje tako i za dijete. Zasigurno ste do sada tražili način kako da svom djetetu priuštite nešto posebno. Nešto na što ćete biti ponosni i Vi i Vaše dijete. Nešto što će rasplamsati osjećaj sreće i zadovoljstva Vama i Vašem djetetu. Vama jer ste usrećili svoje dijete i pružili mu ono najbolje što zaslužuje , a Vašem djetetu zato jer je doživjelo nešto što će zasigurno dugo pamtiti kao lijepu uspomenu iz djetinjstva.

No, da li ste uspjeli naći to mjesto gdje možete ostvariti svoje a i snove Vašeg djeteta ?

Da li ste uspjeli pronaći mjesto gdje ćete se Vi i Vaše dijete osjećati posebno, gdje ćete osjetiti toplinu, kućnu atmosferu i "ono nešto" što je teško opisati, a potrebno je da bi to mjesto bilo posebno ?

Naša misija je upravo to, pružiti Vama i Vašem djetetu nešto posebno. Mi ovaj posao radimo prvenstveno iz ljubavi prema djeci. Naš moto je : "Svako dijete ima pravo na svoj dan iz snova" bez obzira na materijalne mogućnosti njegovih roditelja, a naše cijene to i dokazuju Vođeni brigom za djecu nismo zaboravili da živimo u kriznim vremenima u kojem novčana izdvajanja velikoj većini nas predstavljaju problem. Kako bismo olakšali pitanje financija spremni smo na kompromis i dogovor oko svega. Našu rođendaonicu smo opremili sa mnoštvom sadržaja sa ciljem da zadovoljimo interese svakog djeteta. Posebnost naših proslava je u tome što Vi i Vaše dijete direktno odlučujete o tome koliko će trajati proslava, što će se događati na proslavi i naravno samim time i određujete cijenu. Za one koji se ne mogu odlučiti pomažemo sa našim savjetima i sugestijama. Mi nemamo gotove šablone proslava, nego se prilagođavamo svakom djetetu i roditelju posebno. Od mnoštva naših sadržaja izdvojili bi neke : karaoke -Vaše dijete će se uistinu osjećati kao prava "zvijezda" na pozornici pod reflektorima dok pjeva njemu najdraže pjesme, disco -opremljen sa disco kuglom, laserima, raznim svjetlosnim efektima,aparatom za maglu.( nećemo sada sve otkriti : ) , velikim video zidom-na kojem puštamo sve pjesme u obliku spotova što stvara poseban doživljaj. Za one sklonije sportskom duhom tu je naš stolni nogomet, pikado, košarka,. i razni turniri sa diplomama kao trajnom uspomenom. Nudimo i veliki izbor društvenih igara i natjecanja koje su prilagođene dobi djeteta od četiri pa sve do dvanaest godina . Najsvečaniji dio proslave -rođendanska torta je praćen specijalnim efektima tako da stvarno ostaje u sjećanju . Po želji i dogovoru napravimo pauzu uz jedinstveni doživljaj uz 3D crtić . Naime, opremljeni smo najnovijom 3D tehnologijom kakvu još možete doživjeti samo u kinima i to stvara apsolutno jedinstveni doživljaj i sreću kod svakog djeteta.

Da bi doživljaj ostao trajno zabilježen , potrudili smo se nabaviti vrhunsku opremu za izradu video materijala i fotografija, tako da Vam pružamo mogućnost izbora u odabiru formata i kvalitete video i foto zapisa ( od CD-a sa fotografijama, 3D fotografijama, video zapisa u obliku zanimljivog spota u 2D ili 3D formatu )

Zbog sigurnosti djece svi naši prostori su pod stalnim video nadzorom i uvijek je prisutan animator. Mi svoj posao radimo časno i pošteno, a u to se možete uvjeriti tako što smo uveli mogućnost za roditelje slavljenika (uz pristanak roditelja i djeteta i uz poštivanje sigurnosnog protokola zbog sigurnosti djece ) praćenje rođendana uživo putem weba.

Kako bi Vama i Vašoj djeci omogućili i nešto više od same proslave rođendana, odlučili smo Vam zahvaliti na odabiru naše rođendaonice sa 10 % popusta na ljetovanje na Jadranu.

Dođite i uvjerite se kako je moguće dobiti vrhunsku uslugu uz niske cijene. Naš cilj je dokazati kako je ta kombinacija moguća.

Hvala Vam na posjeti i vidimo se

Vaš SMILEY
 

Proslave dječjih rođendana "SMILEY"
Ulderika Donadinia 32 A
Špansko
10090 Zagreb

 

Kontakt osobe:

Tina: 091 / 4197-908

Delvin: 091 / 1973-172

 

www.rodjendani-smiley.com