promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Bazis Promidžba - Marketing

 

logo_bazis

 

Ulaskom na naše stranice upravo ste prošli ispod duge, a prolaskom ispod duge uhvatili ste sreću i u ruke uzeli ključ svog uspjeha (poslovnog i osobnog)!
Vjerujemo da ćete na našim stranicama pronaći nešto što će privući Vašu pažnju, kontaktirati nas i iskazati nam povjerenje kroz posao i konkretnu poslovnu suradnju bilo da za Vašu tvrtku:

  • radimo promociju kroz oglašavanje Vašeg proizvodno-prodajno-uslužnog programa
  • opremamo Vaš poslovni prostor s umjetničkim slikama (ulja na platnu, akvareli, pasteli, orginal grafike) eminentnih hrvatskih umjetnika (slikara). Izaberite umjetničke slike za sebe osobno, za svoje potrebe, za svoj stambeni ili poslovni prostor, ili kao poklon za poslovnog partnera, prijatelja, rođaka.

 

U suradnji s nama za Vaše potrebe promidžbe, promocije izrađujemo TV ili radio spotove, pišemo za Vas promotivne (sponzorirane) članke koji su odmah dostupni svakom posjetitelju naših stranica. Nudimo Vam da na naše stranice postavite svoj promotivni oglas, ili baner preko kojeg posjetitelj naših stranica može  posjetiti  klikom na baner - vaše stranice.
Od nas uvijek možete zatražiti stručno i profesionalno mišljenje u svezi bilo kojeg segmenta posla kojeg obavljamo.

Naš poslovni moto je:
Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

 

Kontaktirajte nas:

 

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

www.bazismarketing.hr