promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Brođanima dvije medalje na SP-u u Varaždinu

 

 

Zgrožen sam dugogodišnjim stavom i nebrigom Zajednice sportskih udruga Grada Slavonskog Broda i njihova predsjednika, koji neargumentiranim očitovanjima onemogućuje napredak i razvitak naše sportske udruge

 

SLAVONSKI BROD – Na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u kickboxingu (WKF Federacija) u Varaždinu, dvojica mlađih kadeta brodskog Tomislava Gyma Dario Topić i Mato Katić svojim su izvedbama oduševili sve nazočne, ostvarivši u konkurenciji više od 900 natjecatelja iz 60 zemalja vrlo dobar rezultat.

Nakon tromjesečnih priprema, vodstvo kluba je, u nemogućnosti da osigura nastup za pet svojih natjecatelja, moralo reducirati njihov popis. Stoga su u Varaždinu nastupila samo dvojica za koje je trener Tomislav Đaković procijenio kako su u tom trenutku u najoptimalnijoj formi za nastup.

Topić je u kategoriji do 30 kg (semi contact) u polufinalu nesretno poražen od predstavnika Austrije, koji se na kraju "pozlatio", dok je Katić nakon iscrpljujućih nastupa zaustavljen tek u finalnoj borbi od predstavnika Rusije.

Natjecanje je održano na najvišoj razini, u organizaciji Hrvatskog kombat saveza. - Zahvaljujem Brodsko posavskoj županiji i posebno županu Danijelu Marušiću, koji je prepoznao važnost ovog natjecanja i omogućio nam nastup.

S druge strane, zgrožen sam dugogodišnjim stavom i nebrigom Zajednice sportskih udruga Grada Slavonskog Broda i njihova predsjednika, koji neargumentiranim očitovanjima onemogućuje napredak i razvitak naše sportske udruge – kaže Đaković, predsjednik i trener KBK Tomislav Gym.

Sljedeći nastup Brođani imaju u Odžaku (BiH) na međunarodnom "Posavina kupu 2012".

 

 

Članak preuzet sa portala SbPlus.hr