promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Dobrodošli

 

 

 

 

 

Dobro došli na web stranice promocjanet.com

Na našim stranicama promoviramo proizvode, programe, usluge, umjetnost, modu, prehranu, događanja, političke događaje, turistčke znamenitosti kako iz Hrvatske tako i iz cjelog svijeta.    

 

Nismo ograničeni granicama i podjelama, već nam je želja da promoviramo sve ono što je kvalitetno, lijepo i učinkovito bilo da se radi o  hrani, receptima, prehranbenim prozvodima, modi i proizvodima za održavanje ljepote lice i tijela (kozmetika), proizvodima za očuvanje zdravlja, umjetnosti, tehničkih proizvoda, automobila, financijskih i bankarskih usluga, bezalkoholnih toplih i hladnih napitaka, vina, piva i alkoholnih pića, kao i onome što vam može pomoći  u svakodnevnom životu ili odabiru destinacije za ljetni ili zimski odmor.

Vjerujemo da će te na stranicama promocijanet.com pronaći dosta zanimljivosti koje će zaokupiti vašu pažnju:

-da pronađete i pročitate nešto što vas zanima,

-da budete potaknuti da nešto iz naše ponude pod rubrikom Promocija/Prodaja naručite i kupiti

-da nam se pridružite pišući u rubrikama Aktualnosti ili Umjetnost/Događanja šaljući nam svoje radove ili prijedloge na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Biti će nam drago da preporučite svojim prijateljima da posjete naše stranice www.promocijanet.com

-da nam se javite  na naš Marketing (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. '; document.getElementById('cloak10971').innerHTML += ''+addy_text10971+'<\/a>'; //--> )                                  

-ukoliko želite surađivati u oglašavanju svoje tvrtke

-biti naš vanjski suradnik pronalazeći oglašivaće koji imaju želju i potrebu na našim Web stranicama ili preko naše tvrtke  oglašavati na TV, Radiu, časopisima svoje  proizvode, usluge ili programe!