promocijanet.com

Switch to desktop Register Login

Najjednostavniji recept za lijepu kožu!

 

 

lijepa koža

Naravno, seks: O izvoru mladosti kojeg (legalno) ne možemo kupiti novcem. Osim toga riješit će problem s aknama i drugim nepravilnostima - provjerite!
Je li put do lijepe kože stvarno tako jednostavan?

Tajno rješenje problema s aknama i drugim nepravilnostima na koži ne skriva se u (pre) skupim staklenkama, već u krevetu,  seks nas pomlađuje naša koža postaje lijepa i  put sjaji.

Glede na to, da je dokazano, da seksualni odnosi vrlo dobro utječu na cjelokupno zdravlje čovjeka, partnericu podsjetite na to da će joj seks puno bolje pomoći zdravom izgledu kože od drugih preparata.
Redovni seks je izvor mladosti

Redovni seksualni odnosi su izvori mladosti. Dokazano je, da kvalitetan seksualni život pomaže da bi kože bila lijepa i da je kosa sjajnija, jer je cirkulacija za vrijeme seka puno brža. S tim koža dobiva puno više kisika i zbog toga izgleda svježije. Upravo tako poboljšana cirkulacija uzrokuje izbacivanje toksina osim toga čini usnice punijima.

Kao što redovita tjelovježba tako i redovni seks drži razinu hormona uravnoteženom,  kao rezultat toga imate čistu i lijepu kožu bez akni i bubuljica. Prednost je i bolja hidratacija kože što možemo zahvaliti poboljšanoj cirkulaciji. Za vrijeme seksa se povećava količina kolagena koji spriječava nastanak bora na koži. Ukoliko ste na poslu izloženi stresu, seks je za lijepu kožu super rješenje, nećete trebati puno preparata kako bi vaša koža izgledala lijepo a pri tome ćete se riješiti i stresa.
"Orgazam je jedna od najzdravijih stvari koje si možete priuštiti tijekom dana" .

 

Preuzeti članak sa Bloga gospođe Štefica Regvar